Home Projecten Diensten Contact

Verbouwing rijwoning te Antwerpen

Deze woning werd gekocht door jong gezin met kinderen op komst. Voor de gezinsuitbreiding was er nood aan meer plaats en licht. Voor hun ontwerp gingen ze te raden bij Bruno Maes Architect. Hij tekende een nieuwe achterbouw waar bij zowel de woonkamer als de bovengelegen slaapkamer en dressing werden vernieuwd. Martha bvba realiseerde dit totaalproject van afbraak over ruwbouw… een fijne realisatie. Verder werden in de woning ook de volledige eerste verdieping aangepakt, de zolderverdieping werd grotendeels door de bouwheer zelf aangepakt, Martha bvba deed daar enkel de basis. De aanbouw werd ingepakt in gevelpleister, aangebracht door Jack! bvba. Het gebruik van de witte pleister in combinatie met de zwarte ramen geeft een tijdloos resultaat.

Architect: Architect Bruno Maes

« terug