Home Projecten Diensten Contact

Wat kan Martha bvba voor u doen?

Service

Over al onze diensten heen werken wij steeds volgens de volgende waarden:
 

  • Eén enkel aanspreekpunt per project
  • Kwaliteit in service, materialen en uitvoering
  • Pro actieve aanpak waarbij de klant altijd centraal staat
  • Eerlijke en correcte communicatie

Diensten

Ondersteunend

Stel U bent van plan te bouwen of te verbouwen, U heeft echter geen tijd en mogelijk ook niet de kennis uw verbouwing op te volgen. Martha bvba kan dit voor U opnemen. Bouwen of verbouwen is deze dagen geen kinderspel meer als U moet rekening houden met alle facetten er van. Als geregistreerde en erkende aannemer staat Martha bvba en zijn team klaar om U met raad en daad bij te staan in de verwezenlijking van uw dromen. Ook samenwerken met een door U aangesteld architect is voor ons geen probleem.

Uitvoerend

Met één aanspreekpunt per project trachten wij een project zo vlot mogelijk te laten verlopen. Martha bvba beschikt over eigen personeel en daarnaast over een groot team van vaste partners die dagelijks voor ons in de weer zijn. Deze kunnen wij heel flexibel inzetten op onze verschillende projecten. Door de lange samenwerking gaat de communicatie vlot, kunnen wij de kwaliteit garanderen en weten wij een groot scala van bouwactiviteiten te dekken. Zo realiseerde Martha bvba in zijn vijf jarige bestaan al meer dan 100 projecten.

Adviserend

Door onze ervaring en expertise in alle verschillende facetten van de bouwwereld kunnen wij U bijstaan door het gehele proces van uw project. Hierbij leggen wij stalen voor, technische informatie of doen wij beroep op experten ter zaken. Aangesloten bij het WTCB (www.wtcb.be) en de confederatie bouw Antwerpen weten wij ons omringd door de juiste mensen.

Neem contact op met Martha bvba

Bekijk Martha bvba projecten

 

Recente projecten
Verbouwing
Antwerpen

in uitvoering
Verbouwing
Renovatie
Borgerhout

in uitvoering
Verbouwing
Antwerpen

in uitvoering
Verbouwing
Antwerpen

in uitvoering